Kamerindeling

Assortiment

Horren

Horren

Multimate de Breker is al jarenlang dealer van Hamstra horren, de nummer één op het gebied van horren. Goed ventileren van uw woning is belangrijk voor uw gezondheid. Een gebrek aan frisse lucht kan leiden tot concentratieverlies, vermoeidheid en hoofdpijn. Dankzij horren kunt u optimaal en volledig beschermd ventileren.

Frisse lucht naar binnen en insecten blijven buiten! Met onze horren geniet u van een ongestoorde nachtrust. Hinderlijke insectenbeten horen tot het verleden en u heeft niet langer onhygiënische insecten in uw woning. Het is ook mogelijk om de horren met pollenwerend gaas te leveren, uitstekend tegen hooikoorts!

Voor elke raam of deur is er wel een hor beschikbaar. Voor naar binnen- of buitendraaiende ramen, draaikiepramen, deuren, schuifpuien enzovoort. Rolhorren, inzethorren, plissés of materiaal om zelf horren te maken, u kunt dit allemaal bij ons vinden. Uiteraard leveren wij ook maatwerk. Wij komen dit gratis inmeten en kunnen dit ook voor u monteren. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijzen.