Kamerindeling

Assortiment

Hout

Hout

Wij bieden een zeer breed en divers assortiment vurenhout in vele lengtes, o.a. 210, 270, 360 en 420 cm. Vele soorten zijn leverbaar in pakketten, wat voor u weer extra voordelig is. Voor plaatmateriaal bent u bij ons ook aan het goede adres; multiplex, OSB, underlayment, okoume, trespa, spaanplaat enz. is bij Multimate De Breker ruim op voorraad.

Alles kan bij ons gezaagd worden. Ook hoeft u geen hele platen te kopen, u betaald alleen het gedeelte wat u nodig heeft, met uitzondering van OSB en underlayment.

Daarnaast zijn wij ruim gesorteerd in tuinhout. Wij zijn niet alleen dealer van Hillhout, het merk dat garant staat voor topkwaliteit met 10 jaar garantie, maar leveren ook tuinhout van andere merken, zodat wij voor ieder budget een assortiment hebben. Verder heeft de ontwikkeling van nieuwe houtspecialiteiten, zoals steigerhout, onze continue aandacht. Want Multimate De Breker biedt oplossingen voor duurzaam, veilig en ecologisch verantwoord bouwen.

Ook bent u bij Multimate De Breker aan het goede adres voor het leveren en monteren van blokhutten, schuttingen en vlonders.

Voor een gedeelte van ons hout-assortiment klik hier!