Kamerindeling

Multimate Helpt

dinsdag 26 september 2017

Klustegoed sparen voor vereniging, stichting of buurt?

Actie 'Multimate Helpt' bij De Breker in Hasselt

Binnenkort start Multimate de actie 'Multimate Helpt'. Met deze actie kunnen verenigingen of stichtingen sparen voor klustegoed voor het opknappen van bijvoorbeeld hun clubhuis. Wij zoeken verenigingen of stichtingen die zich hier voor willen aanmelden.

Multimate staat graag middenin de maatschappij en en zijn graag betrokken bij maatschappelijke projecten in de buurt. Met de landelijke spaaractie ‘Multimate helpt!, Sparen voor je buurt’ kun je sparen voor een klustegoed om bijvoorbeeld het clubhuis eens een flinke verfbeurt te geven of de woonruimte van het bejaardenhuis op te knappen.

Hoe werkt het?
In de periode van 30 oktober t/m 31 december 2017 ontvangen klanten bij iedere besteding van 20 euro een hulpmunt van 1 euro, bestemd voor het lokale doel naar keuze, en een kortingsmunt van 1 euro, te besteden door de klant bij een volgend bezoek. In onze winkel staat een spaarpot waar de hulpmunt in gedaan kan worden. Aan het eind van de actie tellen ze het gespaarde bedrag.

Dit bedrag mag je besteden in onze winkel in de vorm van producten voor de klus en/of inzetten voor klusuren. Wanneer je je leden/medewerkers motiveert om bij in Hasselt hun klusspullen te kopen, dan kan er een mooi bedrag gespaard worden.

Wilt u hiervoor in aanmerking komen?
Onderneem dan snel actie! Wij selecteert drie doelen voor deelname. Meldt u snel aan op multimate.nl/multimatehelpt Upload ook een foto van de klus! Aanmelden kan ook via info@multimatedebreker.nl door middel van een omschrijving van de klus en een foto van de klus.

In de week van 9 t/m 13 oktober 2017 ontvangt u van Multimate De Breker bericht of uw doel is gekozen. Indien uw doel door Multimate De Breker geselecteerd wordt, ontvangt u ter ondersteuning van de actie een promotiepakket. Hierin vindt u materialen om de actie te promoten.